LOUNAS vko 47

NAMASTE! Lohtua kaamokseen tuo Diwali, intialainen valon juhla. Teemaviikkojen aikana 18-29.11.2019 tutustumme intialaisiin makuihin monipuolisesti. Kotiruoan ystävät voivat nauttia juhlasta kanssamme, sillä tarjoamme rinnalla myös kotoisempia makuja. Tervetuloa herkuttelemaan!

 

Ravintola Life Science Center                              DIWALI –Intialainen teemaviikko

Ruokalista        vko 47                18-22.11.2019                              ”LUODAAN YHDESSÄ LOHTUA KAAMOKSEEN”                     

LOUNASTA TARJOLLA MAANANTAISTA PERJANTAIHIN klo.10.30-13.30.                           

 

Maanantai          Kasvis: Kukkakaali-kikhernekorma L,G Paahdetut kuminaperunat M,G,VE

Kana: Mungh tangri kebabs –paahdettua broileria L,G
Lämmin kasvislisuke: Dal makhani –mausteisia linssejä ja papuja L,G
Grillistä:
Masala karitsaa ja aloo gobi 14,00€
Päivän jälkiruoka: Mangolassi L,G
***
Naturel lounas: Perinteinen makkarakastike L,G Suolakurkkua M,G,VE Peruna-voimuhennosta L,G
Päivän keitto: Porkkanasosekeitto kauramaidolla pehmettynä M,VE

 

Tiistai                   Kasvis: Soijaa Butter Chickenin tapaan M,VE Basmatiriisiä M,G,VE

Kala: Mustapippuri-kurkuma marinoitua kampelaa M,G Intialainen jogurttikastike L,G
Lämmin kasvislisuke: Intialaisittain paahdettua perunaa ja papuja M,G,VE
Grillistä:
Masala karitsaa ja aloo gobi 14,00€
Päivän jälkiruoka: Kheer –intialainen riisivanukas L,G
***
Naturel lounas: Lihapullia tomaattikastikkeessa L Spagettia M,VE Juustoraastetta L,G
Päivän keitto: Kukkakaali-Koskenlaskijakeitto L,G

 

Keskiviikko         Kasvis: Aloo gobi tofulla L Kuminalla maustettua riisiä M,G,VE

Liha: Hyderabad biryani –lammasriisi M,G
Lämmin kasvislisuke: Kesäkurpitsaa intialaisittain M,G
Grillistä:
Maissikanakorma, kurpitsaa ja sitruunariisiä 14,00€
Päivän jälkiruoka: Mausteisia hedelmiä ja pähkinää M,G,VE
***
Naturel lounas: Paistettuja muikkuja L Remouladekastiketta L,G Tilliperunoita M,G,VE
Päivän keitto: Kermainen sellerisosekeitto L,G

 

Torstai                 Kasvis: Linssi-peruna tikka masala M,G,VE Basmatiriisiä M,G,VE

Kana: Murgh Makhani –voikanaa L,G
Lämmin kasvislisuke: Kurkumalla ja valkosipulilla maustettua kaalia ja herneitä M,G,VE
Grillistä:
Maissikanakorma, kurpitsaa ja sitruunariisiä 14,00€
Päivän jälkiruoka: Chia-kookosvanukasta ja ruususiirappia M,G,VE
***
Naturel lounas: Grillattua lohta smetana-sitruuna glaseerauksella L,G Perunamuhennosta L,G
Päivän keitto: Pitkään haudutettu kolmen sipulinkeitto L,G Krutonkeja M,VE

 

Perjantai             Kasvis: Linssipihvejä Jalfrezi M,G,VE Basmatipilahviriisiä M,G,VE Aprikoosichutney M,G,VE

Kala: Kalaa ja vihanneksia tikka masala-kastikkeessa M,G
Lämmin kasvislisuke: Tandoori maustettuja mustajuuria M,G,VE
Grillistä:
Maissikanakorma, kurpitsaa ja sitruunariisiä 14,00€
Päivän jälkiruoka: Dukkah maustettua päärynää M,G Vaniljakastiketta L,G
***
Naturel lounas: Lihamureketta L,G Sinappikastiketta L,G Kermaperunoita L,G
Päivän keitto: Punajuuri-fetakeitto L,G