Laadukasta, joustavaa ja uudistavaa ruokapalvelua yrityksille

27 kesä 2012
Compass Group / Eurest tarjoaa yrityksille korkeatasoista, laadukasta ja monipuolista ruoka- ja tukipalveluiden kokonaistoteutusta.

Keskeistä palvelutarjonnassamme on ymmärtää asiakasyrityksen tarpeet ja tarjota joustavasti ja räätälöidysti juuri sellainen palvelukokonaisuus, joka täyttää yrityksen yksityiskohtaisetkin toiveet, positiivisella tavalla.

Näemme paljon mahdollisuuksia uudistaa henkilöstöravintoloiden tarjontaa uudistuvalla, laadukkaalla ja monipuolisella ruokapalveluiden tarjonnalla ja räätälöinnillä, juuri Teidän yrityksen tarpeisiin.

Ruokatarjonnan monipuolisuus, laadukkuus, maittavuus, uudistuvuus ja terveellisyys tukevat yrityksenne henkilöstön hyvinvointia, terveyttä, jaksamista ja motivaatiota. Tämä lisää myös henkilöstön tyytyväisyyttä ja tuottavuutta.

Tuomme uusia ideoita ja innovaatioita myös ravintola- ja kahvilamaailmoiden viihtyvyyteen sekä toiminnallisuuteen. Haluamme luoda yhteistyössä teidän kanssa mieluisan kohtaamis- ja virkistäytymispaikan, jossa viihdytään tauolla ja ladataan akut loppupäivän työntekoon.

Ota siis yhteys meihin niin kerromme mielellämme lisää palvelutarjonnastamme, yrityksestämme ja tavastamme toimia!

Palveluksessanne ja juuri Teitä varten!